Гръдната обиколка не позволи на Десислава да се поклони в храма

Дълбокото деколте на Десислава скандализира монасите в Бачково

Обикновено гърдите на Десислава напират да изскочат
Обикновено гърдите на Десислава напират да изскочат


Да запали свещичка за здраве си наумила едрогърдата певица в компанията на майка си и сестра си. В Бачковския манастир успели обаче да влязат само роднините на Десислава.

Поп на средна възраст се прекръстил бързо три пъти и изчезнал яко дим от гледката, която предложила попфолк дивата в двора на Светата обител. Изрязаният потник едва удържал напращелите гърди на надарената дама, което хвърлило в див смут монасите.
По-възрастен калугер дори й се скарал с думите: „Не си подходящо облечена, за да влезеш в храма. Наметни се, грехота е!” – смъмрил певицата служителят на бога. Миряни, станали свидетели на случката, разказват, че Десислава доста се засрамила и побързала да напусне двора на обителта.
„Калугерите се разбягаха като дявол от тамян. Все едно пред тях беше Рогатия” – разказват през смях поклонници. А че гледката наистина си е струвала, за това спор няма. Друг е въпросът дали това е мястото, на което да се показва плът в излишък.

„Облеклото ми изигра лоша шега. В крайна сметка дадох свещичката на мама да я запали в църквата за мое здраве, а аз изчаках отвън” – разкайва се певицата. Тя отложила посещението си в църквата за дните, когато ще има участия в Асеновград или Пловдив, тъй като Бачковският манастир е в близост до двата града.

Източник kliuki.bg

One thought on “Гръдната обиколка не позволи на Десислава да се поклони в храма

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *