Диляна Попова с главна роля в нов български филм

актрисата и модел Диляна Попова

Едно от най-красивите български лица, актрисата и модел Диляна Попова, играе главна роля в най-новия български филм „Още една мечта“, чиито снимки привършиха преди два месеца.


Попова заедно с колежките си Койна Русева, Мира Бояджиева, Ирена Тодорова, Мария Силвестър и Сепиде Барджасте ще разкажат историята на група жени, които започват да посещават курс по психотерапия и изведнъж решават да оберат банка.

На дамите в продукцията на режисьора Николай Мутафчиев ще партнират Деян Донков, братята Мангасарян и други популярни имена, пише inews.bg.

Героинята на Диляна е дама, която се опитва да откаже цигарите, което я изнервя много и в крайна сметка започва да раздава боксови удари.

„Имаше един момент, в който трябваше да потренирам малко бокс, защото героинята ми е доста бойна. Но като цяло процесът на снимане беше много интензивен и нямах кой знае колко време за допълнителни тренировки.

Диляна Попова с главна роля в нов български филм

В същото време, далеч не всичко опира до екшъна. Ударите, които нанася героинята, ми служат по-скоро, за да покажат нейния характер. Тя е доста технична и има един определен удар, който използва през цялото време.

Аз самата съм тренирала бокс, имам двигателна култура и това много ми помогна“, разказа Диляна.

Премиерата на „Още една мечта“ трябва да се състои през есента.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *