Вижте как жените контролират мъжете!

Вижте как жените контролират мъжете!
Вижте как жените контролират мъжете!

Много жени с постоянни партньори се опитват да поемат контрола във връзката. Някои дами се вживяват в ролята на майка на своя любим, опитвайки се да вземат вместо него всички важни решения, които той би трябвало да взема сам.

Повечето мъже обаче, имат нужда да запазят своята независимост и не желаят да се превръщат в марионетка в ръцете на половинката си. Рано или късно те започват да се бунтуват срещу женския диктат и в даден момент нещата във връзката спират да са забавни като в началото.

Ето и някои контролиращи похвати, които дамите прилагат на партньорите си, а те ги ненавиждат. Опитайте се да ги избягвате:

1. Да му се обаждате по десет пъти на ден.

Всеки мъж очаква да чуе половинката си по телефона един-два пъти на ден, за да види какво прави тя, а и той да ? разкаже за деня си. Разговорите обаче стават твърде досадни, ако зачестят прекалено много. Няма човек, който да има желание да се отчита на партньора си на всеки кръгъл час. Има моменти, в които човек просто иска да си броди свободно, да работи или да се забавлява без някой да му диша в слушалката.

2. Да го третирате като престъпник, без доказателства

Повечето ревниви жени се държат с половинката си като с престъпник, като непрекъснато го подозират в някаква измяна. Те проверяват телефона и компютъра му, четат му текстовите съобщения и имейлите и др. Никой човек не заслужава да бъде третиран по този начин, без реално да е направил нещо нередно.

3. Да подбирате приятелите му

Доста жени се месят в приятелския кръг на мъжете си по един груб начин. Те се цупят, когато половинките им излизат с приятели, които те не одобряват по една или друга причина. В крайна сметка, всеки възрастен мъж е напълно способен сам да решава с кого да общува и с кого не.

4. Да му подбирате дрехите.

Много дами, които се смятат за модни експерти, започват да подбират облеклото на своите половинки, като грижовна майка. Няма нищо лошо в това от време на време да купите на любимия си някоя дреха, но не и да променяте целия му гардероб по свой вкус.

5. Да му налагате мнението си

По-властните жени обичат да налагат своите становища в отношенията си с партньора. Обикновено винаги те избират в кой ресторант или заведение да излязат с любимия, с кого да излязат, кой филм да гледат на кино, къде да идат на почивка и т. н.

6. Да действате като негова секретарка

Има жени, които направо се превръщат в неофициални секретарки или говорителки на половинката си. Те вдигат телефона на партньора си, отговарят вместо него или пък се месят в разговорите му, като се изказват и от негово име.

7. Да градите общи планове, без да го питате.

Много дами взимат инициативата и правят планове, уговорки, резервации и т. н., без да са се консултирали с приятеля си. Уверете се, че преди да правите каквито и да е било общи планове, сте питали любимия си за мнението му. Опитайте се да имате по-голямо доверие на човека, когото обичате, защото ако започнете да се опитвате да го контролирате твърде много, той ще започне да се дразни и с право.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *