Кубрат Пулев отсвири Андреа

Очевидно Кубрат Пулев няма намерение да прави сериозни отношенията си с фолк дивата, щом смята, че те биха довели до развод

Кубрат Пулев отсвири Андреа
„Какъв е смисълът да се женим, като после трябва да се развеждаме” – тази изцепка направи Кубрат Пулев пред бТВ по повод слуховете за сватба с Андреа.
Така Кобрата тотално отсвири фолк певицата и даде да се разбере, че скоро няма да я видим в булчинска рокля. Мнението на боксьора за брака е недвусмислено – той е убеден, че след сватбата бързо ще дойде и разводът.
Кубрат Пулев няма намерение да прави сериозни отношенията си с фолк дивата,
Кубрат Пулев по-скоро ще се разведе с Андреа, отколкото да се ожени за нея…
Очевидно Кубрат Пулев няма намерение да прави сериозни отношенията си с фолк дивата, щом смята, че те биха довели до развод. Кобрата разкри, че и за деца не мисли, тъй като в момента те ще са излишно бреме. Той не смята, че трябва да се води по акъла на другите и да приема съветите им да се ожени. „Който иска, да сключва брак, да подписва, да прави церемонии. Аз смятам, че ми е рано за такива неща”, разсъждава боксьорът.
Въпреки това, той не отрича силните си чувства към блондинката. Казва, че винаги е бил много романтичен с нея и държи на момичето. Понякога била малко наивна, но и много амбициозна и той оценявал това.

Колкото и суперлативи да ръси по неин адрес обаче, той явно скоро няма да се разубеди за сватбата.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *