Люси Иларионов: Не ми пука, че Моника Валериева ме съди!

lusi-monika-syd

Ни най-малко не се е трогнал от заканите на моделката Моника Валериева, че ще го съди, режисьорът Люси Иларионов.

Това призна самият той малко след като стана ясно, че силиконката е подала тъжба в съда срещу него за невярна и клеветническа информация по неин адрес, пише hotnews.bg.

Според Моника тя е била подложена на обидна кампания, подстрекавана от Иларионов през целия период на престоя й в къщата на „Биг брадър“.

Валериева сама се похвали в социалната мрежа, че ще осъди режисьора заради твърдението пред камерите, че си изкарва хляба с най-древната професия.

„Не знам какво да кажа по този въпрос. Нищо не съм получавал до този момент. Никой не ме е уведомил лично. Тя си пуска някакви неща във Фейсбук и това е всичко, което знам“ – категоричен бе пред „България Днес“ Люси.

Иларионов твърди, че никога не е наклеветил моделката и всичко, казано по неин адрес под покрива на Големия брат, са негови предположения, породени от клюките за моделката, циркулиращи от години в медийното пространство.

„Казал съм това, което съм видял. Преди да вляза в шоуто, съм чел в списания интервюта с хора, които твърдят, че Моника е била жрица на любовта в Испания. Аз не съм открил топлата вода, не съм го заявил първи. Плюс това в къщата тя казва каква кола кара, виждам какви обувки носи… и така аз започвам да предполагам нещо. Тя също вървеше срещу мен и също ме е обиждала, но не съм тръгнал да се занимавам със съдилища“ – убеден в правотата си е Люси.

Режисьорът е оставил скандала с Моника на заден план и е съсредоточен в работата си. Освен че в момента Иларионов е зает с редица професионални ангажименти, Люси си е поставил за цел да уреди концерт в България на световноизвестна звезда, чието име за момента пази в тайна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *