Набутаха Даниела с последната й заплата

Даниела Янкова

Доскорошната водеща на „Отчаяните съпруги“ по Нова телевизия Даниела Янкова е изключител но разочарована за пореден път от доскорошния си съпруг Андрей Арнаудов. Той е отказал да й плати последната заплата като лице на неговото шоу. Красавицата е трябвало да вземе пари за юни, както и по половин заплата за юли и август, когато се излъчват повторения с нейно участие, разкриха от в.“Галерия“.

Това влиза като клауза в договора, който е подписала още през миналата есен. Блондинката вече се е пренесла изцяло при родителите си в Белград. Засега не е ясно дали ще се завърне и там на телевизионния екран, тъй като се изявяваше в предаване, което също беше проду-цирано от компанията на Иван и Андрей.

Андрей Арнаудов и Даниела Янкова

По време на развода Андрей желае Даниела да няма никакви претенции във финансово отношение. Тя пък е склонна да се разделят бързо и да загърби този кошмарен период от живота си, пълен с дрога, изневери и постоянни запои. Даниела дори не е поканена на сватбата на приятелката си и доскорошна колежка Вихра. 

Андрей изрично е помолил съдружника си Иван да се лишат от нейното присъствие, ако искат той да бъде основно действащо лице, както беше по предварителен сценарий.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *