Ники Михайлов: Изпълних обещанията си към Богомил

Ники Михайлов: Изпълних обещанията си към Богомил

Вратарят на „Твенте“ Николай Михайлов заяви пред bliasak.bg, че е изпълнил всички поети ангажименти към участника в „X Factor“ Богомил Бонев, който остана на второ място в музикалната надпревара.

Михайлов подкрепяше младия талант по време на шоуто и му подари специално изработен за него микрофон и стипендия, която да му помогне да продължи напред и да се развива като изпълнител.

„Това, което съм поел като ангажимент към него, аз съм го изпълнил и лесно може да се провери. Стипендията, която учредих на негово име, ще покрие разходите на семейството му през следващата една година – за неговите музикални уроци, за хонорарите на педагозите, които работят с него, за това, от което родителите му са казали, че имат нужда“, обясни футболната звезда.

Относно слуховете, които се разпространяват у нас, че бил излъгал Богомил и го подкрепил публично само, за да си направи безплатна реклама, Михайлов заяви: „Отдавна съм отвикнал да се интересувам в какви „клюки“ замесват името ми. За разлика от тях обаче, аз не забравям и спазвам обещанията си, а дали те ще се научат някой ден да пишат истината? Силно се съмнявам“, каза още Ники.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *