Словесния дуел между Саня и Рут – епизод пореден

Словесния дуел между Саня и Рут - епизод пореден
Рут Колева

Скандалът между Рут Колева и Саня Армутлиева далеч не е личностен. След видеото на Рут, в което тя призова „буренът Армутлиева да бъде изкоренен“, шефката на „Вирджиния рекърдс“ излезе с официално становище за критиките към нея. Обвиненията към Саня основно са за конфликт на интереси с присъствието й в ПРОФОН и Музикаутор, натиск над медиите да бъде излъчвана музика от каталога на музикалната й фирма и ощетяване на останалите музиканти и певци.

След позицията на Саня Армутлиева, Колева отново използва социалните мрежи за дуплика.
Саня Армутлиева

След позицията на Саня Армутлиева, Колева отново използва социалните мрежи за дуплика.

„Не приемам изявлението на Саня Армутлиева за конкретен и ясен отговор на въпросите ни. Никъде не се споменават 10-те милиона в КТБ, нито какви са били лихвите по сметките. Също така смятам, че многократно бе обяснено как точно се осъществява натискът върху медиите, а това, че госпожа Армутлиева го отрича, е тотално друг въпрос. Не е ясно и дали лицензите и добрите и взаимоотношения с международните компании, които представлява не биха били под въпрос при един евентуален одит на „Вирджиния Рекърдс“. И не на последно място, искам да попитам как, или по-точно кога, госпожа Армутлиева и нейната компания са отделяли от „личното си време“ за общата кауза? Тук идва въпроса и чия е тази обща кауза? И каква е самата кауза изобщо?“, попита певицата от личната си страница във Facebook.

Тя алармира още, че вече са започнали предупреждения от всички страни.

„Внимавай какво говориш!“, „Тя е много властна, в момента търси начин да те прегази“…И може би любимото ми до момента е „Длъжен съм да те предупредя, че единият удар ще е по теб във връзка с предстоящия ти концерт. Атаката ще бъде „подплатена“ с ужким фактите, че го правиш за свой ПР преди концерта, за да привлечеш внимание, т.е. това да се изтълкува като евтин трик от твоя страна и всичко да мине и да замине безславно“. Поствам го тук, за да знаете и да е ясно и на всички хора, които следят темата. Каквото и да излезе в близките седмици, дори месец, по мой адрес ще бъде тотална лъжа“, категорична бе Рут.

Тя увери своите приятели и колеги, че тази война не е лично нейна.

„За мен случващото се не е лично, аз никога не съм била в компанията „Вирджиния рекърдс“ и никога не съм искала да бъда там (и защо ли?). За мен са важни интересите на нашето музикантско общество и искам аз и колегите ми да имаме мотивация и желание да творим в България. Ние искаме лъч светлина, която години наред ни бива отнета. В това нещо сме заедно, и сме над 2300 човека, които се събрахме за една нощ“, обясни още Рут Колева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *