ТОП 5 на водещите изцепки

ТОП 5 на водещите изцепки
Това лято сме свидетели на доста любопитни изяви на телевизионните водещи, най-вече с личностите, които поставят за такива и животът им като цяло. Често пъти те са скандални и стават все повече такива, след някоя тяхна поредна изцепка.

Ето защо ще ви представим ТОП 5 на изненадите в телевизията.

Ще започнем с най-големия гаф Витомир Саръиванов, който колегите от в.”Уикенд” успяха да уловят в изневяра. Тогава доста му се вдигна рейтингът на Вито, но не от положителния полюс. Сега си води предаването “Здравей, България” от морската столица – Варна и след работа си пие коктейлите, нищо че е в развод.

След него на второ място се нарежда Ели Гигова, която определят като една от най-големите издънки на телевизията. Любопитното при нея е как така изведнъж прелетя от спорното студио и се озова в сутрешния блок?

След нея се нарежда русокосата Лора Крумова, която за всички бе чудно как така изведнъж излезе в отпуска. След това бе щракната наплажа в неудобна снимка от папараците, но тя смята, че не трябвало да обръща внимание на клюкарите.

До Лора Крумова се нарежда още една блондинка и тя е фолк дивата Камелия, която ни изненадва с появяването си в “Споделено с Камелия”.

Крайната 5-та позиция е за съпругата на Андрей – сръбкинята Даниела, която водеше в

“Станция Нова”, но накрая пък те я метнали като не й платили последната заплата, след като тръгнала да напуска.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *