Николета и Ласкин продължават войната

Иван Ласкин захапа Николета Лозанова заради „Папараци“
Иван Ласкин захапа Николета Лозанова заради „Папараци“

Иван Ласкин отвърна на удара на Николета Лозанова. Водещата на „Папараци“ поднови военните действия срещу актьора като пусна папараците си след него. Те го хванаха да пийва по време на шофиране, а снимката му обиколи почти всички национални таблоиди. Вбесеният актьор, който очевидно има сериозни проблеми с чашката и не ги крие, този път побесня, че така го излагат. И буквално „халоса“ водещата с нецензурни изрази, за които и професионален хамалин може да му завиди, пише kliuki.net.

В речника на Ласкин цветистите изрази определено изобилстват, но актьорът все пак успя и по-„културно“ да захапе скандалната водеща на „Папараци“. „Вземи отвори някоя книга, но не забравяй, че се отваря по различен начин от краката“,захапа я той.

Звездата на Би Ти Ви засега не е отговорила на нападките, но се предполага, че в неделния епизод на предаването си ще сдъвче актьора, както тя си знае. Николета веднъж вече изложи Ласкин като му се подигра, че е застаряващата псевдо звезда популярна с една-единствена роля, с което предизвика лавина от подигравки. Последва втори удар в социалната мрежа, който остави мнозина без думи. След това затишие.

Както изглежда военните действия помежду им само временно са били спрени, тъй като двамата отново се впуснаха в словесни престрелки един към друг.

Междувременно скандалните кадри с Иван Ласкин разбуниха духовете в социалните мрежи. Обществеността настръхна заради факта, че актьорът грубо гази закона като шофира консумирал алкохол. „Недопустимо е един човек с претенции за деец на културата и обществена фигура да се държи по този начин. Ласкин скъсай с бутилката, излагаш се“, призовават други.

В театралните среди репутацията на Иван Ласкин също не е особено добра, което се отразява и на ангажиментите му, както се говори. Междувременно съпругата му Алекс Сърчаджиева прави всичко възможно, за да осигурява финансовото спокойствие на семейството.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *