Адреналинките на „Господари на ефира“ – интимни помежду си?

Красивите танцьорки от хумористичното предаване Алекс и Ваня дадоха повод за много клюки на сватбата на Кремена и Маги Халваджиян

Адреналинките на „Господари на ефира“ – интимни помежду си?

Освен с уникалните рокли на очарователната булка и красивите шаферки, втората сватба на дизайнерката Кремена и продуцента Магърдич Халваджиян със сигурност и с друго ще се запомни, пише електронното издание hotarena.net.
Гостуващите адреналинки от „Господари на ефира“ Алекс и Ваня, освен че са приятелки в живота, май са и доста привързани една към друга. Красавиците дадоха доста поводи да се говори, след като не само дойдоха на партито хванати за ръка, но и през цялото време не се пускаха и прегръщаха. „Разбираемо, че се придвижват така, но и да пийват шампанско, без да се пускат, е вече съмнително“, коментирали някои от гостите на събитието.

Двете дами дадоха сериозни поводи да се говори за възможна сексуална близост помежду им още от началото на партито. А обстоятелството, че са останали нераздели през цялото време, с основание е предизвикало повече от леко повдигнати вежди и безобидни коментари. Е, момичетата са млади и е доста вероятно просто да са се пошегували с всички. Или това да е добре обмислена постъпка, с която да привлекат за малко вниманието и върху себе си. Но дори и наистина да предпочитат нежните ласки на собствения си пол, нека се обичат. Все пак, в свободна страна живеем.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.