Азис – Гадна порода

Моделът Константина Живова от „Станция Нова“ участва във видеото на Азис. Феновете откриха удивителна прилика между нея и фолк певицата Анелия, което вероятно е търсен ефект.

Азис - Гадна порода

„Бях казал, че няма да снимам жена в този си албум. В мига, в който видях модела, си казах: „Това момиче трябва да го познавам по-отблизо и да го снимам в мой клип“- разказва Азис в „Станция Нова“, където ексклузивно бе представено видеото към „Гадна порода“.

Самият Азис потърсил моделката, след като я видял за първи път. Чрез Facebook направили връзка и тя се съгласила, като поставила едно изискване към изпълнителя.

„Уговорката ни с Азис беше да пазя в пълна тайна това, което правим“- сподели Константина и обясни още: „Аз първоначално се стреснах и му казах: „Добре, защо точно аз“. Казах му, че не трябва да съм гола и той спази това“.

„Не ни отне много време. По време на снимките той каза: Не се притеснявай, няма да се засичаш с голите мъже“- смее се Константина.

Социалната мрежа била от полза на Азис и за запознанството му с момчетата, които участват в клипа „Гадна порода“, пишат от signal.bg. Само с един от тях певецът се познавал предварително.

Вижте провокативното видео…
Източник hotnews.bg 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.