Азис – ментор в риалитито Мис България 2011

Азис – ментор в риалитито Мис България 2011
За първа година конкурсът за красота „Мис България 2011” ще се провежда пред очите на всички българи в риалити формат.
От 13 до 27 юни TV7 и продуцентската компания !no frame media ще покажат всички етапи при подбора на претендентките за титлата – от първоначалния кастинг до финалния кръг, в който ще бъде отличена най-красивата българка за 2011 година. 
Целта е подборът на кандидатките да бъде напълно прозрачен и да се случва на живо пред очите на зрителите, които също ще се включат в избора на най-красива българка на сайтa на телевизията.
Момичетата ще имат възможността да покажат своите умения и таланти, ще се учат да дефилират по модния подиум и ще изпълняват различни мисии. Всеки петък зрителите ще могат да видят коментарно студио с участието на журито, което ще прави селекцията на кандидатките.
В епизодите ще се включи и моделът и стилист Теди Велинова, която ще учи участничките на стайлинг и дефилиране.
Участничките в конкурса ще получат професионални съвети за грим и прическа от Мис Бони и Жоро Петков, а фолк звездата Азис ще даде ценни съвети на момичетата по сценично поведение.
Финалът на конкурса „Мис България 2011” ще бъде на 27 юни и ще се излъчи пряко по TV7.

Тазгодишната носителка на короната ще вземе участие на световния конкурс за най-красива жена „Мис Свят”, който ще се проведе в Лондон през месец ноември. 

Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.