Азис: НАП ме изгори на кладата!

Азис: НАП ме изгори на кладата!
„Не ни вярват на известните, мислят ни за глупави“. Това каза кралят на попфолка Азис, който гостува в предаването на Николай Бареков по ТВ7 „Гореща точка“.
Певецът подчерта обаче, че всъщност известните имат позиция по всички теми.  Относно предстоящите президентски избори Азис заяви, че очаква те да са едни от най-кървавите.
„Ако подкрепя някого, той непременно трябва да е независим. Важно е и да е богат“, сподели той.
Според Азис, ако президентът е богат, и народът също ще бъде такъв. „Наистина богатите не се вълнуват толкова от парите на нацията“, коментира Азис.
Той сподели и мнението си за ромския вот. „Само за храна сме единни циганите, когато трябва да изпросим нещо, но когато защитаваме каузи – няма единство при нас“, подчерта певецът.
Азис изказа и огорчението си от НАП и обявяването му от агенцията за най-богатия човек в България. „Ще се обърна към НАП и ще ги помоля да платят охраната и всичко, което заслужаваме аз и моето семейство след едно такова изявление“, подчерта Азис.
Според него той и негови колеги като Лили Иванова и Васил Найденов публично са изгорени на кладата. „Аз съм си платил всяка стотинка данък“, категоричен беше Азис по повод заявеното от НАП, че дължи данъци.

Относно нещата, които би променил, ако можеше, Азис подчерта, че не би изваждал на показ мъжете, с които е бил.

Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.