Азис се обиди: Шефът на Славия с Кунчев ли си ляга?

Името на Азис бе използвано по нелицеприятен повод от футболния бос Венцислав Стефанов.
Името на Азис бе използвано по нелицеприятен повод от футболния бос Венцислав Стефанов.

В ефира на TV7 шефът на Славия коментира снимка на вратаря на отбора си – Стефано Кунчев, на която той прегръща известната фолкдива Емануела с думите: „Радвам се, че Кунчев е прегърнал Емануела, а не Азис. Това доказва, че в Славия играят хетеросексуални.”


Изказването на Стефанов предизвика гнева на изпълнителя на „Няма накъде”, заради негативния заряд, който носи този коментар, свързан със сексуалната ориентация.
„Не се впечатлявам лесно от подобни неща, но ми стана неприятно, че ме намесват по този начин, за да си доказват кой е хетеросексуален и кой не. В крайна сметка, ако имат нужда да го правят, добре, но не виждам защо трябва да забъркват хора, които нямат нищо общо с тях и да се възползват от популярните имена!”, гневи се Азис.
„От своя страна, аз пък искам да питам – те мислят ли, че аз бих прегърнал този футболист?! ”, допълва още той в типичния си стил.
Азис се обиди: Шефът на Славия с Кунчев ли си ляга?
„По-добре шефът на отбора да си гледа футбола и представянето на играчите на терена, което далеч не е блестящо, вместо да се занимава със сексуалната им ориентация и да им казва с кого да се прегръщат”, каза още поп фолк звездата.
“Освен това как господин Стефанов може да бъде сигурен в хетеросексуалната ориентация на своя вратар? Да не би да си лягат заедно с Кунчев? Ако се съди по прегръдките, то аз съм най-големият мъжкар на света, защото през ден съм в обятията на най-красивите жени в България”, категоричен е Азис.
Припомняме:

Шефът на футболния Славия Венцеслав Стефанов защити вратаря на отбора си Стефано Кунчев. Мнозина го нападнаха, след като се появиха снимки, на които се вижда как младокът се налива с алкохол и пее в дует с чалгаджийката Емануела. Смяташе се, че точно по тази причина стражът не игра в последния двубой със Сливен.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.