Азис сравни Николета със…

Азис похвали и певческите възможности на Лозанова и поднесе своите адмирации към парчето „Истински обичана”

Азис сравни Николета със…

… С трабант? Или с Ламборгини? Не! Азис сравни Николета не с кого да е, а със самия себе си. По думите на Василка, той и Николета Лозанова много си приличат. И двамата са явление в музиката – всички ги харесват и ги слушат, но никой не си признава.

Е, ние трябва да признаем Николета – да получи такъв комплимент от Азо си е истинско признание. Все пак Краля на фолка рядко може да си позволи да сравни някого със самия себе си.
Пред списание Блясък Азис похвали и певческите възможности на Лозанова и поднесе своите адмирации към парчето „Истински обичана”. Той ни най-малко не се сърди, че Ванко 1 е избрал Николета за дуетна половинка. Напротив, по думите му плеймейтката бързо-бързо ще надмине много от колегите в музикалния бранш.
Пък и имайки предвид, че във фолка почти всички пеят на плейбек, а гласовете им са изцяло обработени от компютърна програма, нищо чудно Николета да ги надмине по слава.

Както казва и Азис, Лозанова е изключително красиво момиче и трябва да признаем, че много мъже са луди по нея. С тази визия и известността си, като нищо утре да е с по-висок рейтинг от този на Краля на фолка и да я наричат Новият Азис.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.