Актриса открадна мъжа на Мира Добрева

Актриса открадна мъжа на Мира Добрева

Актриса от „Шоуто на Канала“ Ани Михайлова, по-известна като Ани Цицата, откраднала мъжа на водещата Мира Добрева, гласи в днешния си брой жълт ежедневник.Според клюката продуцентът Жоро Торнев от половин година поддържал любовницата си, на която е и пряк шеф като продуцент на „Шоуто…“.

„Има ли снимки? Хванат ли е на калъп? Виж, ако има снимки, тогава ще коментираме! „, изсмя се красивата Мира Добрева, когато я попитахме дали е наясно с авантюрата на мъжа си.

Тя се омъжи за продуцента Жоро Торнев през 2007 г. след няколкогодишна връзка и двамата се радват на безоблачно семейно щастие, заедно с 14-годишната Лори (дете от първия брак на Мира) и 4-годишния Жорко – син на Торнев.

„Толкова ли им свършиха новините, че се занимават с нас?“, недоумява Мира защо присъства на първа страница на жълтата преса – „Сега как да обяснявам на майка ми и свекърва ми, че това не е вярно… Между нас с Жоро всичко е наред. Той е такъв човек, че никога не би ме злепоставил особено в медиите“.

Мира уточни, че Жоро и Ани са колеги и отношенията им са предимно свързани с работата, но нищо повече, пише lifestyle.bg.

Тя разкри още, че с мъжа си вече са в почивка след като приключиха с телевизионните си предавания за този сезон. Скоро заминават за комплекс „Марина Кейп“ в Ахелой, където имат апартамент и прекарват лятото от няколко години насам. Жоро е обещал на Мира най-накрая да я качи на сърф и ще я води на гръцкия остров Лимнос.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.