Албена Вулева аут от TV7

Албена Вулева

Албена Вулева изчезва от ефира
От телевизията не правят официално изявление, а и изглежда е трудно да обяснят кого е ядосала Вулева, за да я разкарат така ненадейно.

Тя е една от най-недолюбваните персони от екипа на TV7.

Вулева винаги е била противоречива личност, а нейното предаване „Сигнално жълто“ направи истинска революция в бг телевизията, макар да беше излъчвано по кабеларката „Скат“.

Тя се завърна с далеч по-премерения тв таблоид „Панаир на суетата“. Най-интересното бе, че не кой да е, а Николай Бареков я взе на работа.

За никой не е тайна, че благодарение на Вулева, бившият водещ от btv се сдоби със звучния прякор „Ники Дудука“. В предаването на Албена бяха излъчени скандални кадри, в които Ники е в обичайната си среда – между мутри и чалга певица. Облечен в народна носия, във видеото той се изявява като „конферансие“ на фолк увеселение, танцувайки кючек и плещейки цинизми на микрофона.

За да покаже, че е над нещата, Николай Бареков взе под крилото си бившата врагиня.

Стилистите се помъчиха да излъскат имиджа на Албенчето и да позатворят голямата й уста. Изглежда плановете им да я променят не са успели, защото предаването на Вулева пада. Последното издание бе на 26 януари, а от днес то мистериозно изчезна от програмата.

Тя мълчи, шефовете мълчат, но истината скоро ще лъсне.

Може би голямото отмъщение на Бареков е било именно това – да влезе под кожата на врага, а после с авторитет на шеф да я изрита като мръсно коте.
Надали Албена Вулева ще падне по гръб. Предстои развръзката на поредната тв драма, която за зрителите ще бъде само още един панаир на суетата.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.