Алекс Раева – от антидепресантите към партитата

Алекс Раева

От предишната Алекс, която беше на антидепресанти, няма и следа. Отслабнала с цели 17 килограма, отново е в стихията си, купонясва и си търси мъж.

Алекс Раева купонясва и си търси мъж.
Това заключи Светският звяр BLife, след като в култовото  пристанищно заведение „Планет Яхт“ Алекс имаше участие с DJ  Дончо. Същата вечер в заведението рождения си ден празнуваше съпругата на собственика на „Белла“ България – Венцислав Георгиев.
Семейството беше събрало много VIP гости, а за рожденичката имаше хиляди изненади. Една от тях беше уникална заря, която остави без дъх всички присъстващи, които коментираха, че последно са виждали такава заря на откриването на хотела на Мая Илиева „Дюн“.
Алекс Раева

След края на зрелището за рожденичката пристигна специална торта. Тогава Алекс излезе да поздрави с песен VIP рожденичката и не се посвени да попита: „Къде ги намирате тия мъже, бе?“

Остава да й пожелаем един страхотен мъж, поне наполовина готин, колкото в мечтите й.
Попитахме Алекс Раева за лятното настроение, мъжете и купоните, но тя отговори за BLifе, че в момента иска медиите да я споменават само с професионалните й изяви, а личният си живот певицата възнамерява да запази за себе си.
Въпреки това любопитството и обичта на почитателите на страхотния й глас повдига много въпроси.
Всички знаем историята на бившата вокалистка на „Ку-Ку Бенд“, която преживя много тежка раздяла с бившия си приятел – бизнесменът Камен Атов. Тя твърди, че това е била най-силната връзка в живота й, въпреки физическия тормоз, който бизнесмена е налагал върху нея.
„За пръв път представих мъж пред родителите си, заявих им своя интерес към много по-възрастни от мен мъже“ – казва откровено Алекс пред dir bg.
Алекс Раева купонясва и си търси мъж.

Красивата приказка на певицата обаче свършила с горчив край, който тя едвам преглътнала.

„Той се отказа от мен и аз си тръгнах. Преживях го така, сякаш е умрял. Просто той не е бил този човек, който съм обикнала и продължавам да обичам, доизмислила съм го. И когато показа истинския си характер и същност, нямаше никаква надежда да остана с него.“
Няколко месеца Алекс караше на антидепресанти, но сега ВИП персони твърдят, че се е взела в ръце. По време на „България търси талант“ гърлата заплени всички с настроение и перфектната си визия.
Сега след като отново е на сцената за всички е видимо, че е отслабнала много (с цели 17 килограма).  Певицата отново е влязла в стихията си, купонясвайки свободно на морето, като вдига градуса на настроението си с коктейли. Дори споделя, че е готова за нова връзка и се оглеждала за нова любов.
В момента тя e една от най-оборотните певици по крайморските купони. Прави истинско шоу на сцената независимо къде се намира.

Източник blife.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.