Алисия, защо ни излъга?

Фолкаджийката Алисия
Фолкаджийката Алисия за пореден път доказа, че в чалга съсловието няма любов, а само пари и интереси. След като бе зарязана от футболиста Валери Божинов, певицата се превъплъти успешно в ролята си на нещастна жена и накара всички да й съчувстват. Истината обаче запази за себе си и предпочете да живее в своя илюзорен свят, привличайки по този начин симпатиите на хората.
Наскоро стана ясно, че Алисия е плакала само пред камерите, а през останалото време топлела леглото на Ники Михайлов. Футболистът сам призна, че двамата прекарват много време заедно, а наскоро дори тръгна упорит слух, че изпълнителката е прекарала повече от седмица в дома на любимия си в Холандия.
Припомняме ви, че чалгарката обиколи всичко възможни медии, за да разкаже как неверният Валери и парцалесата Николета са мачкали нейните чаршафи в Парма. В същото време обаче пропусна да спомене, че самата тя също се е разнообразявала. Най-интересното е, че тя започнала любовна авантюра с Мамин Ники още преди официалната й половинка да сложи край на връзката им. Дали пък многострадалната Геновева не е изиграла успешно сценария, написан от самата нея? За никого не е тайна, че Ники Михайлов и Николета Лозанова дълго време бяха гаджета. Прекалено странно е Алисия да си хване точно този футболист… Певицата дали не отмъщава на плеймейтката?

В крайна сметка се оказва, че и Николета, и Алисия са един дол дренки. Но по-любопитен е въпросът защо Алисия ни излъга? За повече слава и пари ли? Как мислите?

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.