Алисия и Ники Михайлов – най-харесваната двойка у нас!

Алисия и Ники Михайлов - най-харесваната двойка у нас!

Романтичните фотоси, които Ники Михайлов и Алисия от известно време публикуват на страницата си в социалната мрежа, срещат огромна подкрепа от страна на феновете им.

Връзката им, която е сред най-обсъжданите от пресата радва хилядите им почитатели, които не спират да изразяват задоволството си от този факт.

„Останете винаги заедно“, „Сладкишчета, прекрасна двойка“, „Невероятни“, „Един за друг сте“, „Най-готината двойка в България! Алито както винаги е страхотна“, „Алисия е истинско съкровище“, „Най-страхотното съчетание от двата пола“ и други подобни коментари оставят феновете на вратаря и фолк певицата.

Двамата са една от най-обичаните и харесвани двойки у нас, за разлика от Валери Божинов и Николета.

„Радваме се, че тази двойка излезе наяве, много повече ни харесва от другите двама“, коментират Интернет потребители.

Алисия и Ники признаха официално връзката си наскоро, но за близките им отношения се говори повече от година.

Алисия и Ники признаха официално връзката си наскоро


Според слуховете, Михайлов–син е първият човек утешавал певицата, след като разбрала за изневярата на бившето си гадже Валери.

Напук на клюките, че са се събрали, за да отмъстят на бившите си половинки, двамата се радват на огромна популярност. Въпреки че вече признаха връзката си официално, те все така продължават да не парадират с отношенията си и рядко се показват заедно, пише kliuki.bg. Затова и всяка тяхна поява предизвиква огромен интерес.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.