Алисия: Николета е обиждала сина ми!

Алисия: Николета е обиждала сина ми!

Съдебните спорове между Алисия и Валери Божинов тепърва ще навлизат в решаващ етап.

През последните седмици адвокатката на футболиста изкара на показ какви са исканията на майката за издръжка, почивки и апартамента, в който в момента живее с Валери-младши.

Алисия за първи път говори за делото и каза своята истина, която доста се различава от изнесените досега данни.

В интервю за сп. „Story“ тя заяви, че в изявленията на адвокатката са казани много лъжи, а някои неща са преувеличени.

„Единственото, което искам от бащата на детето ми, е издръжка, съобразена с доходите му. Смятам, че е редно да го направя, защото като майка съм длъжна да защитя интересите на малкия Валери, включително финансовите. Що се отнася до почивките в Дубай, апартаментите и влоговете, с които толкова се спекулира – наясно съм, че нямам законното право да ги искам и те не фигурират в исковата ми молба.

Честно казано, имах друга представа за доходите на Валери, защото през времето, когато бяхме заедно, банковите извлечения пристигаха вкъщи. И цифрата, която виждах тогава, няма нищо общо с тази, която е декларирал пред съда.

Явно професионалните му проблеми наистина са големи, за което съжалявам. Затова ще оставя на него да прецени каква сума може да отдели за издръжка на сина си“, казва тя пред списанието.

Алисия е категорична, че не желае детето й да общува с настоящата съпруга на Валери – плеймейтката Николета Лозанова.

Причината е, че Николета е обиждала сина й. Алисия допълва, че няма нищо против нея и не я възприема като враг.

Искането на Алисия било делото да минава при закрити врати, за да запази детето си от разразилия се шум. Тя обвинява бившата си половинка и неговата адвокатка, че са направили медиен панаир от делото.

Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.