Алисия: Николета е пълна разруха


За Алисия Николета е пропаднала жена

Алисия сравни Николета Лозанова с опостушителното земетресение в Япония

„В момента Николета е като земетресението в Япония – пълна разруха”, изсъска през зъби попфолк изпълнителката Алисия, след като й беше зададен поредният въпрос дали новата й песен е посветена на настоящата жена в живота на Валери Божинов. Нямало как това да е така – Ни Ло за нея не е смисълът на живота, та да й посвещава песен.
Блондинката дори си позволи да сподели какво точно има предвид, сравнявайки плеймейтката с опостушителното природно бедствие. Според думите й точно както всичко в Япония, така и духовността на Николета Лозанова тъне в разруха.
В същото време певицата твърди, че няма смисъл отново надълго и нашироко да се обсъжда все тази пропаднала жена, която освен че си позволи да раздели едно семейство, да раздели баща и син, има и наглостта и глупостта да превърне това в достояние на цял един народ.
Николета е като земетресение
Николета е като земетресение

Алисия допълва, че ако един ден Валери Божинов иска синът им да се гордее с него, трябва за миг да се откъсне от тази духовна нищета и да си спомни, че на първо място е футболист, а след това женкар. Трябва да се върне на терена, преди да е загубил спортния си хъс, коментира изпълнителката на „Твоя тотално”.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.