Алисия обезобразена от поредната пластика

Алисия обезобразена от поредната пластика

Множеството пластични интервенции са й се отразили пагубно

Само след няколко дни, на 1-ви март, фолкаджийката става на 30 години. За възрастта си обаче тя изглежда доста по-състарена, коментират зрители на предаването на Росен Петров „Нека говорят“, които изказват възмущението си от вида на Алисия.

„Вчера я гледах в“Нека говорят“ и останах същисана от външността й. Как може така да се окепази, устата й е като човка на патица. Показаха неин клип от преди 10 години, на него си има едни хубави плътни устни, е не са така пухкави и секси, като на Николета, но определено хубави, а сега има отвратителна уста, устните й са подути с някакви бучки и неравности по тях, отврат. Говорихме си с мъжа ми, че се иска смелост човек да се целува с подобно нещо, като това отвратително подобие на уста. Определено са й се получили, грозна картинка“, са само част от коментарите на форумци.

Множеството пластични интервенции са й се отразили пагубно


Те дори споделят мнението си, че Лили Иванова, която е доста по-възрастна, изглежда много по-млада и пластичните й интервенции са по-успешни от тези на Алисия. Дори нейни фенове, които не крият, че са почитатели на творчеството й я съветват да не си губи времето да съди Валери, а да заведе дела срещу пластичните си хирурзи.

Източник lifestyle.ibox.bg

One thought on “Алисия обезобразена от поредната пластика

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.