Алисия отново се появи без грим

Гаджето на Ники Михайлов отново се появи без грим в социалната мрежа

Гаджето на Ники Михайлов отново се появи без грим в социалната мрежа

Фолк певицата Алисия усилено налага визия без грим. Гласовитата фолк дива пусна своя снимка в социалната мрежа Фейсбук, на която позира без капка грим по лицето си. И за разлика от повечето си колежки, които без помощта на гримьор приличат на плашило, любимата на Ники Михайлов изглежда съвсем добре.

Преди няколко седмици фенове на изпълнителката я призоваха да спре с пластичните операции, които промениха облика й до неузнаваемост. Очевидно Алисия е взела присърце молбите на почитателите си, а също така е решила по-малко да залага на тежките гримове и сложните прически.

Все пак певицата благоразумно е решила да позира за фотоса с прическа, а не рано сутрин, когато е станала току-що от сън, пишат от paparazzi.bg. Едва ли външността й сутрин ще буди такъв възторг, коментират и феновете на Николета Лозанова.

Междувременно почитателите на блондинката обявиха, че предпочитат да виждат певицата без грим и прическа, вместо с тонове козметика по лицето. Според тях макиажа, който гримьорите използват само превръща в мумия звездата. Те заявиха, че дори без грим и прическа Алисия изглежда хиляди пъти по-добре от съперницата си Николета. И не е нужно непрекъснато да разчита на гримьорите и фотошопа.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.