Алисия почерпи с 2009 торти за рождения си ден

Алисия почерпи с 2009 торти за рождения си ден

В навечерието на 1 март Алисия отпразнува своя 29-ти рожден ден в компанията на феновете си в столичен клуб.

По време на участието си в „града на студентите“, звездата благодари на всички гости в препълненото заведение за любовта и подкрепата им и ги поздрави за празника Баба Марта, пожелавайки им да бъдат бели и червени като мартениците, които ще си завържат на този ден.

Изпълнителката на „Иска ли ти се“ духна 29 свещички пред погледите на своите почитатели и под звуците на техните бурни аплодисменти и възторжени викове, които се удвоиха при обявяването на специалната изненада на вечерта, подготвена от самата певица – 2009 тортички за всички посетители в клуба.

В навечерието на 1 март Алисия отпразнува своя 29-ти рожден ден в компанията на феновете си в столичен клуб.


За своя празник звездата бе избрала оригинален кожен топ, черен клин и червени обувки по нейн дизайн, които се превърнаха в тема за дамите пред сцената. Алисия поднесе микс от най-популярните си парчета, видимо сияеща от щастие и в настроение, чиито заряд се прехвърли върху купонджиите, пише lifestyle.bg.

Русото изкушение се разнежи напълно, когато Event manager-а на клуба й поднесе 29 рози в израз на признателност и уважение към тяхната повече от успешна съвместна работа. Изпълнителката на “Двойно повече“ сподели, че това е втория изключително мил жест за вечерта, след като любимия й Ники Михайлов й написал любовно пожелание още в първите минути след полунощ.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.