Алисия прежали Божинов, има си чалга дружка

Алисия

Aлисия вече не страда по Валери, движи с колежка

Пофолк изпълнителката Алисия, около чието име се чуха какви ли не неща покрай раздялата й с национала Валери Божинов, вече пее друга песен. Валери е затворена страница, а бъдещето е светло. Бъдеще, което изпълнителката на „Важно ли ти е” е на път да сподели с новата си най-добра приятелка – колежката й Емануела, пише изданието hotarena.net.
Въпреки че много се изговори за това, че между двете певачки същесвтува конфликт, оказва се, че те са се сближили изключително много покрай любовните неволи в живота на блондинката.
Сега Алисия и Емануела били първи приятелки и не спирали да се четкат взаимно при всяка удобна ситуация.
Поредният „приятелски” жест е от страна на Алисия, която с подробности обяснила защо смята, че близката й колежка трябва да бъде избрана за певица на годината – Емануела имала много хитове всички пеели песните й, бла, бла, бла.
Емануела
Неразделни са!
Толкова въодушевено и самопожертвователно говорела бившата жена на Валери Божинов за брюнетката с изумрудени очи, че мнозина побързаха да заключат, че от тази цялата суетня мирише. Мирише на зле скроен сценарий, чрез който Алисия цели да запази славата, която в последно време я заобикаля, а Емануела – и тя така. То след приказките, че с Денис ще се жени, че няма да се жени, след като здравословният проблем отшумя, напоследък никой не се сеща за нея.

А малко популярност никога не е излишна.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.