Алисия удари в земята конкуренцията на Балкански Музикални награди

Русата поп-фолк певица взе наградата за най-добра българска песен на Балканите

Алисия удари в земята конкуренцията на Балкански Музикални награди

Новините около Алисия нямат край. Поп-фолк дивата, която предизвика огромен  медиен интерес заради скандалната си  раздяла с футболиста Валери Божинов и връзката си с Ники Михайлов, отново застана под  светлината на прожекторите.  Но този път блондинката накара  голяма част от  поп-фолк  колежките си да позеленеят от  завист, спечелвайки наградата за най-добра българска песен на Балканите.

Тя получи приза на ежегодната церемония по връчването на Балканските музикални награди, която се проведе вчера на площад  Батемберг в София. По ирония на съдбата награденото парче се оказа именно песента, която певицата беше посветила на бившия си възлюбен, а именно „Твоя тотално“.
С не по-маловажен приз си тръгна и нейната колежка Теодора. Тя спечели отличие за най-добър балкански проект с дуета си  с гръцката  Гиоргиос Гианиас – „За теб живея“.  Що се отнася до наградата  за най-добър изпълнител на Балканите, тя беше присъдена на турската звезда  Сердар Ортач,  а румънската сензация Inna  спечели приза за най-добра песен на Балканите.

И макар да нямаше блясъка и известността на наградите „Грами“,  церемонията по връчването на Балканските музикални награди далеч не може да се определи като опит за евтин пиар от страна на някои изпълнители. Множество  чуждестранни журналисти и редица балкански телевизии присъстваха на награждаването и излъчваха церемонията на живо, придавайки й международна значимост.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.