Аман! Николета дава секс уроци – клише до клише!

Изтърканите лафове на Николета за секса не само няма да помогнат на феновете й, но по-скоро ще го откажат от секса

Изтърканите лафове на Николета за секса не само няма да помогнат на феновете й, но по-скоро ще го откажат от секса

Ако сте си мислили, че плеймейтката Николета Лозанова може да ви даде поучителни секс уроци с големия си опит, грешали сте! Половинката на Валери Божинов реши да даде уроци по креватни умения на феновете си в 14 стъпки, но вместо това нареди клише след клише. Уроците публикува Hotnews.bg.

Изтърканите лафове на Николета за секса не само няма да помогнат на феновете й да подобрят сексуалния й живот, но и ще отегчат до краен предел почитателите.
Клишета от рода на „Жената трябва да може да прави 70 неща – 69 и мусака!” и „Няма грозни жени, има мъже без въображение” са само част от „безценните” секс уроци на плеймейтката. Разбира се, първият и „най-мъдър” е към дамите – Николета съветва да се прави секс на балкон, който гледа към футболен стадион. Явно така въображението работи по-добре.
Друг секс урок, който самата Николета също спазва, е правенето на секс без желание. „В това няма нищо лошо, – казва Николета – щом партньорът ви има желание, не му отказвайте”, съветва Лозанова.
Разнообразявайте с презервативи, поучава просветената Николета. Добре е да се опита и с тънки, и с дебели, и с различни вкусове.

Не знаем дали секс уроците на Лозанова ще са от помощ на някого, но това определено беше най-тъпата реклама на презервативи, която някога сме виждали. Може би защото Лозанова е рекламното лице?

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.