Бившата любовница на Анджелина: Тя е сексуален звяр!

andjelina-djoli-liobovnica
Анджелина Джоли и Джени Шимицу

След като медиите гръмнаха с новината, че Анджелина Джоли се е омъжила за половинката си от девет години – Брад Пит, стана ясно и че бившата й любовница е на път да застане пред олтара.

Моделката Джени Шимицу е жената, в която Анджи никога не е крила, че навремето е била влюбена, която е събудила сексуален звяр в нея. В своя интервю актрисата дори е споделяла, че именно тя е щяла да бъде човекът, за когото да се ожени, ако малко преди това не се е врекла на тогавашния си съпруг Джони Лий Милър.

Лесбо аферата между Анджелина и Джени започва през 1996 г, по време на снимките на техен общ филм. Самата Джоли разкрива, че се е влюбила в азиатката от пръв поглед. Връзката им не продължава дълго, но и до днес двете говорят само мили думи една за друга.

Медиите отвъд океана разкриват, че само преди дни Джени Шимицу обяви годежа си с половинката си Мишел Харпър и двете скоро ще се врекат една на друга.

Преди време Джени сподели в интервю, че Анджелина е сред най-сексуалните жени, с които е била и недоумява какво е намерила в Брад, който, по думите на моделката, е нейна пълна противоположност и не отговаря на темперамента й, пише пик.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.