Андреа аут от сватбата на Николета

Андреа аут от сватбата на Николета

Фолк певицата Андреа не получи покана за събитието на годината


Най-обсъжданата светска двойка Николета Лозанова и Валери Божинов поканиха на сватбата си цял рояк фолк изпълнители, но бившата най-добра приятелка на Николета, певицата Андреа, не беше сред присъстващите. И както стана ясно, причината за липсата й на празненството не са професионални ангажименти от страна на блондинката, а неизпратена покана, пише „Блясък“.

След като двете изпълнителки се скараха заради един и същ чифт очила, отношенията им се смразиха и от първи приятелки станаха непознати. А по повод това, че не е била поканена на празненството на Николета, Андреа направи само кратък коментар: „Нормално е с времето нещата да се променят. Рано или късно виждаш истинската същност на хората около себе си. Двете ми най-добри приятелки носят името Моника“, заяви фолк дивата. С това изявление тя окончателно разби надеждите на мнозина, че отношенията им ще се затоплят и двете ще се сдобрят.
Друга членка на приятелското трио блондинката Златка Райкова също не беше поканена на празненството. Знойната плеймейтка, чието име в последно време се свързва с доста скандали, се оказа пренебрегната за сметка на колежката си Златка Димитрова. Брюнетката не само получи покана за празненството, но й показа на него новото си гадже, и коригирания си нос.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.