Андреа отрече клюките, че е бременна

Андреа отрече клюките, че е бременна
Фолкпевицата Андреа

Фолкпевицата Андреа категорично отхвърля слуховете, че е бременна, в откровено интервю за списание LOVE style.
Въпреки че двамата с половинката ? Кубрат Пулев бяха заловени от папараци пред столична ин витро клиника, тя отрича да се е подлагала на такава процедура.

„Бяхме на посещение на наша приятелка, която е там. Явно се изопачават нещата…“, заявява певицата, но е убедена, че иска любимият ? Кубрат да е баща на нейните деца.

„На този етап не съм взела сериозно решение да имаме дете, но разбира се, че го искам по-нататък. Когато една жена гради кариера, нещата се случват по-бавно“, казва блондинката.

Тя не дава яснота и дали тази година ще има сватба и ще стане ли законна половинка на боксьора. „Това се превърна в някакъв национален проблем. Кубрат не се притеснява от брака. Много неща сме обсъждали, които касаят бъдещето ни, но ще ги споделя, когато вече сме готови“, разкрива още тя.

Андреа говори открито и за отношенията си с Николета, с която не си говореха години наред. „Бяха някакви женски разправии. Но сериозна причина да се караме няма. Чрез трети лица се сдобрихме. Вече не сме на 20 години, но поддържаме добри отношения.“

One thought on “Андреа отрече клюките, че е бременна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *