Андреа и Лейди Гага оплешивяват

Известните блондинки Андреа и Лейди Гага имат сериозни проблеми с косите си

Андреа и Лейди Гага оплешивяват

Лейди Гага сподели, че се страхува скоро да не остане без коса. Прекалено агресивното третиране и честата смяна на цвета започнали да се отразяват силно негативно върху гордостта на скандалната певица. Освен проблеми с косата, скоро се очаква да има проблеми и с кожата на лицето, защото Лейди Гага често заспивала с тежък грим след купони и участия.

Родната ни чалга звезда Андреа също има проблеми с косата и то не от вчера. Още в началото на кариерата й се заговори, че има опасност да оплешивее. За да прикрие рядката си коса, амбициозната изпълнителка залага на допълнителни кичури, но тя продължава да страда. Напрежението и преумората от ангажименти също усложнявали положението.
Андреа
Андреа

Андреа се оплаквала пред приятели, че косата й пада на нервна почва. Много от феновете й биха попитали какви са й толкова проблемите, че ги преживява така. Фолк дивата неведнъж е споделяла, че е много чувствителна и уязвима, въпреки че се старае да го прикрие. Наскоро тя довери, че си е патила от колежки, след като беше обвинена в „кражба“ от Райна. По този въпрос Андреа е категорична, че не е извършила нещо, от което да се срамува.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.