Андреа: На сцената всичко излиза наяве

Андреа: На сцената всичко излиза наяве

На Андреа не за първи път й се налага да анализира коментарите на свои колежки по неин адрес, касаещи както музикалната й кариера, така и сценичните изяви и вокалните ? качества.„В последно време много мои колежки се занимават с това да ме коментират публично – как пея или как не пея, дали е на плейбек или не, включително колко съм музикална и колко не съм. Честно казано, аз не мога да отговоря защо го правят, но и не се ядосвам от това. Сигурно им се струвам доста интересна и значима с това, което правя. Иначе как да си обясня този огромен интерес, който проявяват към мен“ – споделя Андреа в интервю за сп. „Story“. Преди по-малко от месец същото изказване певицата направи в предаването „Нека говорят с…Росен Петров“.

За всички е ясно, че в гилдията няма вечни приятелства, още по-малко пък може да се очаква тотална подкрепа от конкуренцията. Андреа не е нито първата, няма да е и последната, която извървява трудния път към славата. Ясно е, че самата тя вече усеща колко по-трудно е да задържиш позициите и да продължиш напред. Иначе одумването си е в реда на нещата по нашите географски ширини и не се отнася само до играчите в поп фолка.

„Може да прозвучи банално, но публиката е тази, която може да прецени кой какъв е и какво може. Тя е истинският съдник. Ние всички може да си представяме, че сме някакви и да ни се иска да сме това, което не сме, но истината е, че като се качиш на сцената, всичко излиза наяве“ – казва изпълнителката, цитират от signal.bg.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.