Андреа: Не търпя ултиматуми

АндреаФолк певицата Андреа в последно време е една от най-обсъжданите изпълнителки у нас.

Силиконовата дива често пъти е критикувана от меломани и музикални критици не само заради гласовите си дарби, но и заради множеството пластични операции, които си е направила.

Въпреки критиките, които отнася фолк дивата продължава да се изявява в музикалния бранш и да радва феновете си с пищните си форми. И докато професионално ежедневно се бори, за да се докаже в личен план се радва на любов и доверие от страна на силната си половинка Кубрат Пулев – Кобрата. В интервю за „24 часа“ двамата признаха откровено, че връзката им не се основава единствено на физическо привличане, а и на емоционално.

„Взаимоотношенията ни определено не се крепят на уголемен бюст.“, заяви пред изданието Кобрата. „Шоубизнесът продава мечти, които понякога са уплътнени със силикон.“, споделя Кубрат и допълва, че щом пластичните операции дават увереност на Андреа, той самият няма нищо против тях.

Самата изпълнителка признава, че е „за“ пластичните операции и не се срамува, че си е правила такива. „Няма нужда човек да се чувства зле, ако може да го избегне.“, коментира тя.

Запитана, кое качество не понася и в двата пола, изпълнителката заяви, че не търпи ултиматуми още по-малко от мъжете. И допълни, че никога не би допуснала някой да я изнудва по подобен начин, нито в личен, нито в професионален план.

Източник hotnews.bg

2 thoughts on “Андреа: Не търпя ултиматуми

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.