Андреа не ще да ражда заради баба си и прабаба си

Андреа тъмна коса

Певицата заяви в интервю за списание, че не иска да става майка заради баба си и прабаба си. Двете жени имали талант и възможности да станат звезди на сцената, но предпочели семейния живот и така провалили кариерата си.

Това изказване обаче породило злобни коментари, че за разлика от тях Андреа няма кой знае какъв талант, така че можело спокойно да си остане вкъщи до печката. Гаджето на Кубрат Пулев заявява обаче: “Аз съм на 24 години и все още мисля за кариерата си“, пише kliuki.bg.

“Влагам всичко в това – и амбиции, и средства, и сили. Не се чувствам готова да ставам майка, не ме разбирайте погрешно. Когато вземаш такова решение, трябва да си сигурен, че го искаш точно сега и си готов да се посветиш на това дете. Или да направиш нещо, защото всички правят така. Всеки узрява да стане родител в различен момент от живота си.“

За разлика от нея, Кобрата вече искал да става баща. Близки до двойката ги издават, че те често се карали на тази тема. Боксьорът бил категоричен, че му е време да има дете, докато Андреа и дума не давала да се издума да се затвори вкъщи, да сменя памперси и да гледа дете.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.