Андреа нокаутира чалгаджийките с нова изява

Андреа нокаутира чалгаджийките с нова изява
Българската чалгаджийка Андреа взе да конкурира гаджето си по успехи. Докато Кубрат Пулев трепе наред от ринга на професионалистите, блондинката покорява конкурси и международни подиуми. Дали между двете неща има връзка, не е известно. Но би било трудно да се повярва, че Митю Пайнера се страхува от Кубрат Пулев.
По-скоро певицата очевидно ще се преквалифицира в моделка. След като обра пайнерските награди, професионалната мацка се прослави и с участие в елитно европейско модно списание.
Новината, че българската Андреа краси майския брой на „Салон Интернационал”, може да бъде нов повод за национална гордост. Все пак, акцентират медиите, списанието се издава в 80 държави и се стопанисва от известния Джузеппе Тирабассо (Giuseppe Tirabasso).Фотосесията със свръх-модните прически е дело на българския фотограф Дилян Марков, с когото българските знаменитости често работят.
Наред с всичко, наша Андреа е избрана и за лице на „Италианския фестивал на красотата и прическата”, пишат още от „Папараци”, който ще се проведе в Пловдив за 17-ти път в края на март.

С тези постижения в света на красотата може и ние, публиката, да повярваме в красотата на някоя чалгаджийка…

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.