Андреа откри нов път до сърцата на феновете си

Фолк певачката Андреа
Фолк певачката Андреа откри нов път до сърцата на всички свои фенове. На 24-годишната пайнерка й хрумнало да организира специален конкурс и в момента надъхва почитателите си да пишат текстове за песни.
Изпълнителката е измислила доста интересен подарък за победителя – той ще има уникалната възможност да се срещне с блондинката и да вечеря с нея. До този момент горещата мацка е получила доста интересни текстове, но до полуфинала е допуснала едва 10 кандидати.
Още преди няколко седмици тя съобщи, че крайният срок е до 7 март т.г., но след това каза, че е очарована от вниманието на феновете си и удължи срока с още един месец.
„Много съм впечатлена от готините текстове, които получавам всеки ден. Ще ми бъде много трудно да избера победителя, защото творбите са впечатлящи“, твърди Андрейчето и допълва, че ще използва най-добрия текст при следващия си музикален проект.

Междувременно стана ясно, че певицата купува апартаменти на кило, опитвайки се да изхарчи парите си по възможно най-разумния начин. Русата мадама осъзнала, че след някоя друга година няма да е толкова вървежна и си казала, че е добре да се възползва от сегашните благоприятни условия. Макар че е само на 24 години, пайнерката притежава няколко недвижими имота в София и е категорична, че иска да купи още.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.