Андреа се цели в Риана

Андреа се цели в Риана
Попфолк изпълнителката Андреа, която редовно провокира феновете си, демонстрирайки какво се крие под оскъдните й дрехи, е решила, че й е време да изкачва високите музикални върхове.
След като вече професионалното щастие й се усмихна – има възможността да реализира съвместни парчета с Боб Синклер, Шаги, Марио Уайнънс, сега русата силиконова фурия е решила да вдигне летвата още по-нависоко и да търси контакт и опция за съвместна изява с Риана, пише изданието bliasak.bg.
„Че кой не би искал да направи дует с Риана? Искам, разбира се…!”, споделя пайнерката отличена с две награди на тазгодишното връчване на отличията в бранша, раздадени от телевизия „Планета”.
Не само че иска, но като нищо Андреа и ще си осигури международна слава, заставайки рамо до рамо до безспорно хитовата в последно време певица с мургав тен.

До тогава на изгората на Кубрат Пулев й остава да се бори за слава и признания на родна земя. Въпреки че тази година беше отличена за „Най-успяла певица в чужбина” и „Най-добър албум”, блондикната все още не е била на върха – не е била певица на годината. Името й дори не присъстваше в номинациите за 2010 г., което няма как да не подразни певицата и да я мотивира да се пъчи и показва още повече, за да бъде определена един ден за идол сред пеещите в лекия жанр „дами”.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.