Анелия изоставила Мартин Данона заради суинг изпълненията му

Бившето гадже на Анелия Мартин Данона имал склонност към оргиите

Анелия изоставила Мартин Данона заради суинг изпълненията му
Анелия и Мартин от времето, когато бяха заедно

В тайфата на бившето гадже на Анелия – Мартин Данона, били допускани само наследници на знатни и заможни родители. Синковците и щерките масово се сношавали помежду си. Те свободно суингирали, разменяйки си партньорите.
Мъжете и жените в компанията се редували помежду си. Десетина души са – твърдят запознати с нравите на богатите мамини синчета и дъщерички. „Единият с една, после другият с нея… Въртят си партньорите. В този кръг никой нов не влиза. Тази компания е нещо като секс секта” – разкриват познавачите на хайлайфа.
Анелия не понесла свободните разбирания на Мартин и му била шута. Той пък не останал на сухо и веднага забърсал Малката арлетка Мария Янкова, дъщеря на собственичката на „Арлет” Елена Янкова. Преди него друг младеж от тайфата на име Тони споделял леглото й. Същият продължава да е най-добрият приятел на Данона въпреки общата им жена.

Не били рядкост случаите, в които насред центъра на града викосомерната млада дама гласно оплювала всички неразполагащи с нейните възможности.

Наследничката на Анелия е най-надутата мацка в Пловдив – коментират в града. Носът и направо подпирал небето.

„Редовният й номер е да се присмива на всеослушание, че роклите на околните жени са от битака, докато нейните са от Милано и Париж” – издават местни жители.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.