Анелия призна, че Коко Динев е голямата й любов

Анелия призна, че Коко Динев е голямата й любов

„Коко е голямата ми любов”, сподели в студиото на „На четири очи” попфолк изпълнителката Анелия, коментират от lifestyle.bg.

С искреност певицата призна, че тежко е преживяла раздялата с бащата на детето си, но към този момент всичко е вече в миналото. Сега Коко Динев й е добър приятел, на когото тя може винаги да разчита.
Връзката й с него обаче й донесла редица негативи в професионален план. За Анелия времето за отличия и постижения за всеки изпълнител са първите няколко години след стъпването му на сцената. Тогава обаче тя тъкмо се омъжила за Коко, което я лишило от много награди и постижения.
Когато на нея й било ред да трупа признания, тя се била отдала на семейството си. Дъщеричката й нейното отглеждане я лишили от слава, но тя не съжалява за това.
Към този момент обаче всичкото й време е отделено за работа. Мъж до себе си Анелия твърди, че няма и че чака принца, който ще дойде на бял кон и ще разтупти сърцето й.

Кой е той за Анелия все още е неясно, но от сега певицата е категорична, че ако нещата помежду им не потръгнат и съдбата ги раздели, тя няма да го преживее тежко. Такива неща не бива да се взимат прекалено навътре, когато човек уважава себе си.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.