Анелия се върна при Коко Динев

Анелия се върна при Коко Динев

Въпреки че от години сложиха официално край на брака си и всеки продължи живота си по своята пътечка, фолкпевицата Анелия и бившият й съпруг Коко Динев все още са първи приятели.

Нищо повече – почти всяка вечер звездата на “Пайнер“ замръква в емблематичната кръчма на мастития бизнесмен “Кошарите“ в столичния квартал “Лозенец“.

В продължение на няколко вечери Анелия се доказа като перфектна майка, като въпреки натоварения си график с участия лично прибираше от училище плода на любовта си с хазартния бос – Ивон, след което двете се отправиха към заведението на Динев.

Наследничката на собственика на “Локомотив“ (Пловдив) е в паралелка със засилено изучаване на английски език в частното училище “Свети Георги“ в Лозенец. Там амбициозните й родители всяка година заделят от бюджета си около 6000 лева, колкото е приблизително таксата на децата от 1-ви до 4-ти клас.

Всяка вечер около 17 часа любвеобилната майка паркира джипа си Ауди Q7 пред “Свети Георги“ в очакване на приключат заниманията на дъщеря й.

“Изключение правят дните, в които Анелия е из страната на участия. Тогава свекърва й, майката на Коко Динев, чака внучка си“. Фолкдивата открай време се разбира със свекърва си отлично, която често дава наряди в грижите за Ивон, наред с майката на Анелия.

Тя пък се занимава активно с обучението на внучката си. Анелия съблюдава активно възрастовото ограничение за возене на деца в МПС-та.

Когато прибира детето си от училище, фолкдивата не разчита на личния си шофьор, а управлява сама току-що отремонтирания си джип, потрошен покрай празниците в катастрофа на път за участие в Русе.

Допреди седмица ламарините на аудито все още бяха огънати, но след цялостен тунинг в оторизиран сервиз баровският джип отново лъсна като нов.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.