Анелия се чуди: Миро или Илиян

Анелия

Днес целият ден премина под знака на Анелия във Фейсбук. Фолк дивата се колебае да запише ново парче с Илиян или с Миро и е решила да попита приятелите си в социалната мрежа.

От вчера вечерта изпълнителката на „Погледни ме в очите“ е започнала своята акция. Тя има почти 5 000 приятели, до които е решила да се допита. През около 4 часа Анелия е взела окончателното си решение, но преди това е поствала множество въпроси до приятелите си като:
Завинаги с Миро или две неща с Илиян ?, Искате ли да се направи нов дует с Миро?, Миро или Илиян ?, Защо харесва повече Илиян ?, 4 секунди. Завинаги, две неща ?…
Певицата даже се е погрижила да погледне статистиката в сайта за видео споделяне vbox7, кои от дуетите й с двамата певци се харесва и гледа повече(652.598 съм виждал „завинаги“ 224,166 съм виждал „Две неща“ .“Завинаги“ е фаворит.Той също погледна по цените, получени; дует на годината. Клип на годината, както и много други награди).

Преди по-млако от 4 часа певицата окончателно е заявила: Очаквайте нова песен! А малко преди това е постнала следното: „Невъзможно“……… Миро и Анелия ???? Под този й пост се е провел малък диалог между нея и Мирослав Костадинов-Миро, в който те си задават въпроси, коментират и си пращят сърчица.
Фейсбук

Анелия е следила цялата акция по допитването до приятелите й. Тя даже се е включвала в коментарите с въпроси, за да разбере какви са доводите на феновете да искат втори дует именно с един от двамата певци.

Можем да обобщим – Очаквайте след завръщането на Анелия от турнето й в САЩ, новата й песен с Миро – вторият им дует „Невъзможно“… Или пък с Илиян.

Източник blife.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.