Ани Владимирова не иска дете от мъжа до себе си

„Аз съм много изморен човек. Не мога тепърва да кърмя, да пърхам след бебе в проходилка."
Ани Владимирова

Ани Владимирова има връзка с 13-години по-младия от нея Милен, но няма намерение да се жени за него. Нито да му ражда дете. „Аз съм много изморен човек. Не мога тепърва да кърмя, да пърхам след бебе в проходилка.“

А и какво ще кажа на внуците си – елате да видите новородения си чичо“, признава в интервю за списание LOVE style Ани. Двамата се запознали по неприятен повод. Тя завела при него свой близък на рехабилитация, защото Милен работи като кинезитерапевт.

Психоложката понякога се притеснява заради разликата им във възрастта, защото се пита на какво ще прилича след пет години. „Как мога да се надявам толкова млад човек да седи с мен? Най-вероятно ще ме зареже“, казва Владимирова.

Тя толкова го обича, че би му простила дори ако й изневери. Ани е откровена пред списанието и за тежката катастрофа, която претърпява сина й, следствие на което изпада в кома 20 дни.

„Бях заприличала на мъртвец от изтощението и недоспиването. Отслабнах зловещо, не знам колко килограма бях станала, но залитах от слабост“, доверява тя./Lifestyle.bg

One thought on “Ани Владимирова не иска дете от мъжа до себе си

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.