Анонимно писмо разкрива истината за двойствения живот на Вихра

Анонимно писмо разкрива истината за двойствения живот на Вихра

Иван Христов прочете анонимка, в която служител на БНТ разказва как е станал пряк свидетел на пикантни подробности от миналото и настоящето на бившата му благоверна Вихра.

В нея се казва, че бившата водеща на „Съпругите“ в рамките на 10 години е разрушила на два пъти чужд брак, пишат от kliuki.bg. Вихра била дългогодишна любовница на Милан Кузов, бивш продуцент на предаването „Чай“, който в момента се занимава и с предаването „БНТ такси“.

Милан и Вихра се срещнали през 2000 година в Пловдив. Двамата се влюбили и в опита си да я държи близко до себе си Кузов взел студентката по Културология под крилото си в предването „Чай“. Представил я на всички като своя стажантка, но в анонимката се твърди, че Вихра реално никога не се е водила на щат в предаването. Всичко било само параван за любовната авантюра на Кузов с родената в Харманли Вихра.

Съпругата му разбрала, изгонила го от общото им жилище и изпратила дъщеря им да живее с Кузов, за да му даде урок – да види какво е да си самотен родител, който трябва да се справя с отглеждането на тийнейджър. Много скоро нервите на Милан не издържали, скъсал с Вихра и поискал прошка от жена си.

След кратко време Вихра се загаджила с Иван, макар през първото лято от връзката им да имала чести срещи с Кузов, твърди се в анонимното писмо.

След като прочете дългото писмо от прекия свидетел на събитията, Иван нарече животът на съпругата си двойнствен.

Междувременно раздялата между Иван и Вихра накарала Кузов отново да зареже жена си и да се премести да живее сам.

Клюката, че двамата с Вихра прекарали Нова Година заедно в хотел във Варна стигнала до Иван, тъй като Кузов се похвалил на свой приказлив приятел. Милан бил доволен, че три дни с Вихра не излезли от стаята си в хотела.

Иван е бесен, защото тогава майката на детето му го излъгала, че ще бъде с дъщеря им за празника, а отишла да си гледа кефа, оставяйки Ава на бабите в Харманли.

Той обясни, че ще й дава само 270 лева издръжка, защото няма намерение да купува дрехи на Кузов.

„Тя не заслужава моето благоволение! Тя води този начин на живот с този висок стандарт благодарение на мен!“, отсече Иван.

Източник hotnews.bg

2 thoughts on “Анонимно писмо разкрива истината за двойствения живот на Вихра

 • 22.02.2012 в 9:51
  Permalink

  Много интересно, кой ли и е светил и кой ли е анонимния автор.Защо се вярва на анонимки?Всеки идиот може да напише такова.

  Отговор
 • 22.02.2012 в 10:15
  Permalink

  Да, така си е. Но в днешно време хората предпочитат това, отколкото да покажат воля и да проверят или изчакат…

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.