Аня Пенчева не е спала със Стефан Данаилов, а се е … уважавала с него

Аня Пенчева не е спала със Стефан Данаилов, а се е … уважавала с него
Аня Пенчева се опитва да отрече 20-годишния вече слух, че се е сложила на Стефан Данаилов за да я уреди в Народния театър. Нейното желание да разсее съмненията също датира от две десетилетия, но успехът му е нищожен. Имало е моменти, в които даже развод е грозил семейството на знаменития актьор, точно заради тази афера.
Съпругата на Данаилов получавала най-искрени клетви в честност и в безинтимност от страна на Аня. Актрисата изиграла ролята на убедителен човек добре, защото разводът бил избегнат. Тя се опитва да убеди също и цялата общественост, че не е била любовница на актьора. Признава в същото време, уж за да създаде усещане за изкреност у аудиторията, че много уважава Стефан Данаилов – толкова много, че в знак на огромно уважение изпуска в медиите как всяка жена би искала да му бъде любовница. Познавачи на женската душа категорично твърдят, че подобно отношение може да значи само едно – че тя самата иска да бъде интимна с него.

Едно от най-интересните изказвания на Аня Пенчева по въпроса за интимните си връзки със Стефан Данаилов, уж че убеждава в несъществуването на такива, е заявяването, че никога не са стигали до леглото. В началото на 90-те години порноиндустрията не беше дори навлязла в България, но сега дори децата могат да засекат комичния опит за измъкване – та секс може да се прави не само в леглото!

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.