АП: Лейди Гага е шоумен на 2011-та

След година на екстравагантен планетарен успех и неотклонно застъпничество за толерантността Лейди Гага беше определена за шоумен на 2011 година, за личност, която най-силно е повлияла на шоубизнеса и културата, в анкета, организирана от Асошиейтед прес.

„Изключително съм поласкана, че бях определена за шоумен на годината в анкетата на Асошиейтед прес“, заяви в писмено обръщение ексцентричната изпълнителка, което тя подписа с „Майката Чудовище“. Изразявам искрената си благодарност на журналистите, които ме подкрепяха през годините, а сега застават и зад любовта на моя живот – моите фенове. Благодаря ви, че повярвахте в албума ми „Born This Way“. Надявам се да продължите да се борите все тъй храбро за осъществяването на мечтите в шоубизнеса“.
В анкетата Лейди Гага изпревари само с три гласа основателя на „Епъл“ Стив Джобс.
Сред другите изпълнители, които получиха голям брой предпочитания, фигурираха Тейлър Суифт, Чарли Шийн, Адел и актьорският екип от „Хари Потър“. Предишни победители в анкетата на Асошиейтед прес станаха Бети Уайт, Тейлър Суифт, Тина Фей и Стивън Колбърт.

Източник actualno.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.