Асен Блатечки и Калин Врачански са братя на вятъра

Асен Блатечки и Калин Врачански са братя на вятъра

Актьорите с бензин в кръвта признават, че високите скорости са най-силният адреналин, а по пътищата са братя на вятъра

По дух Асен Блатечки хем е близък до бийт поколението, хем обича да размишлява и е много навътре с философията на Изтока. Все пак е четирикратен шампион на България по карате. Едно обаче е сигурно – високите скорости са предизвикателство и цел, която покорява с всяка „разходка“ на мощния си звяр. Актьорът е горд собственик на мотор за 30 000 лева и въпреки огромната сума не може да скрие чаровната си усмивка само при споменаването му. Казва, че изле­зе ли на пътя, тотално изчиства съзнанието си от проблемите и се чувства като господар на света около себе си.
Калин Врачански е катастрофи­рал цели четири пъти с мотоцикле­та си „Хонда“. „Карам разумно. С преценен риск. Но няма моторист, който да не е падал“, казва звезда­та от „Стъклен дом“. По-сериозни­те произшествия станали на бул. „Янко Сакъзов“ в София. При едното жена излязла откъм забранена ули­ца, искала да направи ляв завой и го блъснала.
„Беше леко. Имах пора­жения само по крака и пръстите. Бързичко се оправих. Странното бе, че две седмици по-късно ме за­сече шофьор и аз се прехвърлих през мотора. Не се отказах. Така съм чувал – като паднеш от кон, трябва веднага да се качиш на него, иначе… Така и аз направих“, откровен е Врачански.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.