Багата спасил Черната Златка от изнасилвача Чеци

Замесеният в жестоката трагедия в Борисовата градина Николай Русинов ще се окаже сериен изнасилвач?

Багата спасил Черната Златка от изнасилвача Чеци
Каквото и да докаже или успее да скрие прочутият защитник на обвинените в тежки престъпления адвокат Марковски, за българите личността на Чеци е повече от скандална.
Потвърждава го и случай отпреди повече от година, когато, както пише „Папарак”, Николай Русинов – Чеци си е набелязал и друга жертва на необузданите си мераци – плеймейтката Черната Златка. Двамата са се оказали на едно и също място на морето – на къмпинг „Смокиня” в Созопол. Секс маниакът си харесал сексапилното парче на созополския плаж и си наумил да я има на всяка цена.

Черната Златка била на почивка на къмпинга, а Чеци заработвал като барман. Свалката предприел невзрачният нахал, опитвайки се с почерпки с фрешове и коктейли да й демонстрира щедрост и специално внимание. Свидетели на еднопосочните флиртове казват, че всъщност парашутът му не се отворил. Без да подозира, Златка е могла да стане обект на агресия от страна на човек, който те търпи откази и в пияно състояние е способен на издевателства. Особено стряскащо прозвучала пиянската закана на изгубилия търпение мераклия, че ще я изнасили на плажа, като при това ще я скъса от секс. Златка се оплакала на гаджето си – световният шампион по бойно самбо в ММА – Благой Иванов – Багата. Чеци се светнал какво може да го сполети и изчезнал, заедно с мераците си.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.