Бащата на Божинов помлян от бой след пиянска свада

Бащата на Божинов помлян от бой след пиянска свада
Бащата на известния футболист Валери Божинов – Емил, бил жестоко пребит след поредната пиянска свада в родния му град Лясковец, пише в. „Шок“.
Оказва се, че бащата на ритнитопковеца хич не е долюбван от своите съграждани, защото е хазартен тип и закоравял пияница, който обича да вдига скандали. Именно този негов сприхав характер станала причина към края на миналата седмица да бъде помлян от бой. Очевидци разказват как той почерпил всички в кръчмата с пари, дадени му за новогодишните празници от сина милионер.
След полунощ Емил бил толкова пиян, че започнал да обижда двама свои съграждани, подмятайки, че имат хомосексуални наклонности. Те се ядосали много и го пребили пред всички останали в заведението.
Лясковчани се чудят как Валери остава сляп за всички поразии, които върши баща му.
„Не казваме да се откаже от родителя си, защото все пак той го е създал, но поне може да поговори с него. Единствената мисъл на този нехранимайко Емил е къде ще се напие следващата вечер и колко пари ще строши“, коментират местните.
Те разказват, че Божинов е дал на баща си 3 хиляди евро преди Коледа, но парите отдавна били изхарчени по кръчми. Освен това, във всяко заведение неговото име фигурирало в тефтерчето с дългове.
Клюката гласи, че Емил всеки месец звъни на сина си, за да му иска пари.

„Праща му по 1000 евро, но Божинов-старши черпи пияниците в града и проиграва парите на покер. Само поразии прави“, коментират още запознати.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.